14 trekkingen per jaar

Unieke wensen combinatie

Met € 12,50 maak je kans op € 1 miljoen

  • 14 trekkingen per jaar

  • Unieke wensen combinatie

  • Met € 12,50 maak je kans op € 1 miljoen

14 trekkingen per jaar

Unieke wensen combinatie

Met € 12,50 maak je kans op € 1 miljoen

Over ons

Make-A-Wish Nederland

De kracht van een Wish Journey

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een liefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer kracht en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey (verheugen, beleven, nagenieten). Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maken wij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan..

Onze doelen

Waar gaan we voor

Ernstig zieke kinderen raken overspoeld door negatieve ervaringen als angst, onzekerheid, verdriet, pijn en nare behandelingen. Uit onderzoek weten we dat positieve ervaringen deze negatieve ervaringen kunnen overschrijven. Dat doen we door hun liefste wens te vervullen. We zien het als een interventie in het behandelplan, met blijvende impact. Zo’n wensvervulling ontstaat ook niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey.

Make-A-Wish en de Impact Loterij

Make-A-Wish Nederland werkt samen met Impact Loterij die een vergunning heeft verkregen om in Nederland een Goede Doelen Loterij te organiseren. Make-A-Wish Nederland heeft het exclusieve recht om jaarlijks gedurende de looptijd van de vergunning 14 trekkingen te organiseren samen met Impact Loterij. 50% van de loterijopbrengst komt ten goede aan het werk van Make-A-Wish Nederland. De overige 50% wordt aangewend voor prijzen, kansspelbelasting, behoud van deelnemers en de organisatie van de loterij.

Impact Loterij

De Make-A-Wish Loterij is een initiatief van Make-A-Wish Nederland en Impact Loterij. De Make-A-Wish loterij wordt georganiseerd onder de vergunning van Impact Loterij met kenmerk 15899/ 01.296.265 en afgegeven op 11 augustus 2023. Impact Loterij is opgericht in 2017 met als doel om meer goede doelen te helpen met het realiseren van hun ambities met impact! Vandaar de naam: Impact Loterij.