14 trekkingen per jaar

Unieke wensen combinatie

Met € 12,50 maak je kans op € 1 miljoen

  • 14 trekkingen per jaar

  • Unieke wensen combinatie

  • Met € 12,50 maak je kans op € 1 miljoen

14 trekkingen per jaar

Unieke wensen combinatie

Met € 12,50 maak je kans op € 1 miljoen

Welkom bij de Make-A-Wish Loterij!

30 aug. 2023

Na een heerlijke zomer zijn we weer gestart. Met een nieuw boekjaar, nieuwe kansen én een nieuwe loterij. Welkom bij de Make-A-Wish Loterij. 

Elke dag horen gemiddeld 4 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun allerliefste wens te laten uitkomen.

Door mee te spelen met de Make-A-Wish Loterij draag jij bij aan het realiseren van deze liefste wensen. Maar liefst 80% van jouw lot gaat naar Make-A-Wish Nederland. Wist je dat jouw lotnummer bestaat uit 7 iconen, gebaseerd op vervulde wensen van Make-A-Wish? Koop snel een lot en ontvang je exclusieve wensencombinatie. Zo kan jouw lot bestaan uit een voetbalwens, prinsessenwens of een wens vol snelheid! 

Namens alle wenskinderen, medewerkers en vrijwilligers van Make-A-Wish alvast heel erg bedankt. Ik hoop dat je een mooie prijs wint in de bijzondere nieuwe Make-A-Wish Loterij! 

Vriendelijke groet, 

Hanneke Verburg
Algemeen directeur Make-A-Wish Nederland